Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g de beurre (dont 70 g en morceaux pour la cuisson et 20 g pour les ramequins)
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux + 8 carrés
- 3 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 15 g de farine de blé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1869 kJ / 449 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
-
Choix des portions - Best of 100 Przepisów, Francja
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Hiszpania
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Beneluks
-
Ma cuisine au quotidien 239 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma cuisine au quotidien 196 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Kanada
Alternatywne przepisy
Sauce Béchamel express
20min
Mousse au chocolat
3h 20 min
Cookies aux pépites de chocolat
50min
Pâte à crêpe
1 godz. 15 min
Muffins aux pépites de chocolat
1 godz.
Milkshake à la fraise
5 min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3h 40 min
Pâte à gaufre
1h 30min
Gâteau au chocolat XXL
45 min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Fondant au chocolat et framboises
40min
Pâte à pancakes
30 min