Urządzenia i Akcesoria
Cuisson des pâtes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
1200 g d'eau
-
1 ½ c. à café de sel
-
320 g de pâtes sèches courtes ou longues (penne ou spaghetti par ex.)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
1164 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Mix and Match - Batchcooking
27 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Cuisson des pâtes
25 dk
Cuisson du riz
25 dk
Cuisson des œufs
20 dk
Chocolat chaud
10 dk
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 dk
Dorer 250 g de dinde en lanières
15 dk
Coquillettes express
15 dk
Riz express aux légumes
25 dk
Coquillettes express
30 dk
Jus vitaminé orange, carotte et citron
10 dk
Vinaigrette balsamique à la moutarde
10 dk
Œufs sur le plat vapeur
15 dk