Tarta helada de trufa y avellanas

Tarta helada de trufa y avellanas

4.3 7 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 31 godz.
12 raciones

Składniki

Bizcocho genovés
  • huevos (240 g)
    4
  • de azúcar
    120 g
  • de vainilla líquida
    1 cucharadita
  • de harina de repostería
    120 g
Crema de trufa
  • de nata (35% de grasa)
    300 g
  • de azúcar
    60 g
  • de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
    150 g
Nata con avellanas y chocolate
  • de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
    50 g
  • de avellanas tostadas sin piel
    100 g
  • de nata (35% de grasa) muy fría
    200 g
  • de azúcar
    20 g
Montaje y decoración
  • de ron
    100 g
  • de agua
    100 g
  • de azúcar glas
    1 cucharada
  • de cacao puro en polvo
    1 cucharada
  • de perlas de chocolate
    1 paquete

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 451 kcal / 1885 kJ
Białko 6.84 g
Tłuszcz 28.75 g
Węglowodany 36.35 g
Błonnik 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...