
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La gelée
- 500 g d'eau
- 20 g de bouillon de volaille
- 3 ½ g d'agar-agar
La pâte
- 200 g de farine de blé
- 125 g d'eau tiède
La farce
- 2 gousses d'ail
- 2 ciboules en tronçons
- 10 g de gingembre frais plus 3 cm de gingembre frais
- 150 g d'échine de porc, désossée en gros cubes
- 5 c. à soupe de sauce de soja claire
- 1 c. à café d'huile de sésame plus 1 c. à soupe d'huile de sésame
- 1 c. à café de fécule de maïs et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à soupe de vin de riz de Shaoxing
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g d'eau
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 1 c. à soupe de vinaigre de riz noir
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 58.4 kcal / 244.4 kJ
- Białko
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Węglowodany
- 7.2 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Sód
- 126.2 mg