Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de pelón, sin carozo
- 100 g de aceite de oliva
- 50 g de vinagre de vino blanco
- ½ cucharadita de sal
- ¼ cucharadita pimienta molida
- 80 g de rúcula, solamente las hojas
-
1
de escarola, en trozos
lub 1 de lechuga iceberg - 1 pera, en rebanadas
- 50 g de almendras laminadas
- 30 g de queso parmesano, rallado o en láminas
- 30 g de arándanos rojos deshidratados, opcional
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1600 kJ / 381 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de pollo y puerro
50 menit
Strogonoff de pollo
40 min
Cerdo con verduras al estilo chino
1j 20 menit
Muffins Mac and Cheese
1j
Sopa fría de curry rojo
10 min
Sukiyaki de pollo
45 Min
Asado frío con calabacín y salsa de menta
1j
Mollejas al verdeo
3sa
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55 Min
Huevos Quimbo
1 godz. 5 min
Riñones de ternera a la mostaza antigua
2j
Empanadas de bondiola a la barbacoa
1j 25 menit