
Urządzenia i Akcesoria
Maki sushi
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones
Składniki
Arroz
-
2 cucharadita de sal
-
50 g de vinagre de arroz
-
15 g de azúcar
-
1000 g de agua
-
300 g de arroz de grano redondo
Maki sushi
-
6 láminas de alga nori (de 20x10 cm)
-
10 - 15 g de wasabi en pasta
-
100 g de lomos de salmón fresco sin piel ni espinas (en 12 bastones de 1x10 cm)
-
100 g de aguacate (en 12 bastones de 1x10 cm)
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
253 kcal /
1061 kJ
Białko
10.7 g
Tłuszcz
5.1 g
Węglowodany
40.8 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Talleres de cocina
23 Przepisy
Hiszpania
Hiszpania