Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 250 - 300 g de langostinos cocidos pelados
- 130 - 150 g de mayonesa
- 20 g de kétchup
- 50 g de huevas de mújol
-
10 - 15
g de coñac
lub 10 - 15 g de brandy - 50 - 60 g de atún en aceite de oliva escurrido
Montaje y decoración.
- 200 g de salmón ahumado en lonchas finas
- Wartości odżywcze
- na 1 rodaja
- Kalorie
- 1093 kJ / 261 kcal
- Białko
- 14.6 g
- Węglowodany
- 17.7 g
- Tłuszcz
- 14.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 572.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel frío de pisto
3h
Brazo de gitano con gambas y queso
3h
Biscuit de café y dátiles
5h
Volovanes con marisco y rape
1h 10min
Canelones de carrilleras con setas
2h
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3h 15 min
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1h
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1h 30min
Bizcocho de naranja XXL
1h 15 min
Brazo gitano de café
1h 30min
Lasaña boloñesa con champiñones
1h 45min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2h