Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 4 - 5 fili di erba cipollina fresca, a pezzi
- 50 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 300 g di riso bollito
- olio di arachidi per friggere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1223 kJ / 292 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 26.8 g
- Tłuszcz
- 16.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 513.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia pomodorini e olive
3h 30 min.
Crocchette ai peperoni e cipolle caramellate
9 godz. 30 min
Patate gratinate al formaggio
2h
Indonesian Milk Pie
3h
Bortellina
30min
Zavata carsolina
5h
Chifeletti
1h 30 min.
Pane maritato
30min
Lasagne di zucchine con Affettatutto Bimby® (TM6)
2h 15min
Tagliatelle al pesto di piselli con uovo alla coque
30min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30 min.
Gramigna alla salsiccia
45 min.