Frittelle di riso
TM6 TM5 TM31

Frittelle di riso

4.7 (6 ocen)

Składniki

  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 4 - 5 fili di erba cipollina fresca, a pezzi
  • 50 g di latte
  • 40 g di farina tipo 00
  • 2 uova
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 300 g di riso bollito
  • olio di arachidi per friggere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1223 kJ / 292 kcal
Białko
10.7 g
Węglowodany
26.8 g
Tłuszcz
16.5 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Błonnik
0.6 g
Sód
513.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy