Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- 100 克 猪肉丝
- 200 克 芦笋 ,切6-7厘米段
- 150 克 春笋 ,切丝
- 2 克 盐 ,约½茶匙
- 15 克 生抽
- 2 克 糖 ,约½茶匙
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 510.8 kJ / 122.1 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 4.6 g
- Tłuszcz
- 9.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 345.2 mg