Urządzenia i Akcesoria
双笋肉丝
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
猪肉丝100 克
-
芦笋 切6-7厘米段200 克
-
春笋 切丝150 克
-
盐 约½茶匙2 克
-
生抽15 克
-
糖 约½茶匙2 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
345.2 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
510.8 kJ /
122.1 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
春季日常料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny