Urządzenia i Akcesoria
午餐(麻辣豆腐、干锅花菜、萝卜牛肉汤、玉米饭)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
1 人份
Składniki
-
大米 洗净沥干40 克
-
玉米粒50 克
-
水 蒸饭用60 克
-
豆腐 嫩豆腐,切块100 克
-
油8 克
-
新鲜小米椒5 克
-
蒜头1 瓣
-
盐3 克
-
牛肉 选择瘦牛肉,切小块75 克
-
白萝卜 去皮切块100 克
-
水 煮汤用500 克
-
干辣椒 切段5 克
-
花菜 切小朵120 克
-
水20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
760.1 mg
Białko
29.6 g
Kalorie
2253.8 kJ /
466 kcal
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
58.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻松瘦身餐 第五辑
3 Przepisy
Chiny
Chiny