Urządzenia i Akcesoria
红酒炖鸡
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 人份
Składniki
-
橄榄油80 克
-
盐5 克
-
黑胡椒粉 约½ 茶匙4 克
-
甜红辣椒粉 约1茶匙1 - 2 克
-
带皮鸡腿 约800克4 个
-
洋葱 切大块200 克
-
蒜头2 颗
-
番茄膏30 克
-
红葡萄酒200 克
-
干制火腿丁120 克
-
蘑菇 一切四400 克
-
300 克 水鸡高汤300 克
-
新鲜迷迭香2 根
-
新鲜百里香1 根
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
35 g
Kalorie
2725 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
在家做法餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny