Urządzenia i Akcesoria
Glamorgan Sausages
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
10 pieces
Składniki
-
white bread torn in pieces300 g
-
olive oil20 g
-
leeks white part only, sliced (1 cm)200 g
-
Cheddar cheese Welsh or Caerphilly150 g
-
fresh parsley leaves2 Tbsp
-
fresh thyme leaves2 Tbsp
-
egg yolks from medium eggs2
-
English mustard2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
egg whites from medium eggs2
-
sunflower oil for frying4 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
507.2 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
971.2 kJ /
232.1 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheese Sauce
15 min
Coconut Dhal
20 min
Welsh Cakes
35 min
Leek and Potato Soup
40 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Boston Baked Beans
20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min