Urządzenia i Akcesoria
酸白菜炒牛肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
青蔥 蔥白和蔥綠分開,切小段30 克
-
酸白菜 含約200 克 固體 和 100克酸白菜汁320 克
-
牛肉片200 克
-
米酒10 克
-
蠔油10 克
-
味醂10 克
-
嫩薑 切細絲3 克
-
太白粉1 茶匙
-
油20 克
-
新鮮紅辣椒 斜切片1 支
-
水150 克
-
新鮮黑木耳 剝成小塊(約3 公分寬)50 克
-
鹽¼ 克
-
糖¼ 克
-
香油 幾滴
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
911 mg
Białko
15.2 g
Kalorie
784 kJ /
187.4 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖心食療
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan