Pui mediteranean cu bulgur

Pui mediteranean cu bulgur

4.6 7 rating
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 50 min
2 porții

Składniki

  • roșii inimă de bou tăiate bucăți
    200 - 300 g
  • apă
    550 g
  • sare și 4-6 prize pentru presărat
    ¼ linguriță
  • chimion măcinat
    ¼ linguriță
  • ceapă verde
    100 g
  • bulb de fenicul
    1
  • bulgur
    120 g
  • rozmarin uscat, mărunțit
    1 linguriță
  • ardei grași roșii tăiați bucăți
    200 - 250 g
  • morcovi tăiați bucăți
    200 g
  • pastă de roșii
    30 g
  • ulei de măsline
    10 g
  • carne de pui fără piele și fără os
    250 g
    250 g pulpe de pui dezosate, fără piele
  • boia de ardei, iute
    2 - 3 prize
  • concentrat pastă de legume
    2 lingurițe
    ½ cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
  • coajă de lămâie proaspăt rasă
    1 linguriță
  • măsline (orice tip)
    6

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 800 mg
Białko 41 g
Kalorie 2385 kJ / 570 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 20 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 81 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...