
Urządzenia i Akcesoria
Rote-Bete-Suppe mit überbackenem Baguette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
rote Zwiebeln halbiert, in Scheiben250 g
-
Butter in Stücken20 g
-
brauner Zucker50 g
-
Balsamico, dunkel20 g
-
Salz1 - 2 Prisen
-
rote Zwiebel halbiert50 g
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl25 g
-
Rote Bete gekocht, geschält, in Stücken500 g
-
Wasser350 - 400 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Thymian, getrocknet1 - 2 Prisen
-
Baguette4 Scheiben
-
Camembert in Stücken60 - 80 g
-
Sahne100 g
-
Zitronensaft1 EL
-
Walnüsse, gehackt1 EL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
407 kcal /
1703 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
388 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Kalt draußen?
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy