Urządzenia i Akcesoria
Kapr na modro
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 porce
Składniki
-
200 gramů octa
-
1 čajová lžička soli
-
900 - 1200 gramů filetů z kapra, s kůží očištěného s neporušenou kůží
-
120 gramů cibule
-
100 gramů mrkve
-
80 gramů celeru
-
80 gramů pórku
-
5 snítek čerstvé petrželky
-
1100 gramů vody
-
4 kusů černého pepře, celého kuliček
-
4 kusy nového koření
-
1 bobkový list, sušený
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
48.3 g
Kalorie
1547 kJ /
370 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Štědrý den
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Špenátový salát s mandlemi a kuřetem
20 min
Kotleta s hříbky a rýží
55 min
Louhovaná srdíčka
1 godz.
Grilovaná kapusta s majonézou z lososovitého pstruha
Brak ocen
Tousty s matjesovou pomazánkou
40 min
Bramboráky se zelím a slaninou
20 min
Smetanové brambory se špenátem
50 min
Plněné žampióny
1 godz. 5 min
Bramborové pyré s hráškem a mátou
45 min
Křenová polévka s bramborami
30 min
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1 godz. 35 min
Dušený špenát
25 min