Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů octa
- 1 čajová lžička soli
- 900 - 1200 gramů filetů z kapra, s kůží, očištěného s neporušenou kůží
- 120 gramů cibule
- 100 gramů mrkve
- 80 gramů celeru
- 80 gramů pórku
- 5 snítek čerstvé petrželky
- 1100 gramů vody
- 4 kusů černého pepře, celého, kuliček
- 4 kusy nového koření
- 1 bobkový list, sušený
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1547 kJ / 370 kcal
- Białko
- 48.3 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbová mouka
5 Min
Rybí polévka s pórkem
35 dk
Drožďová polévka s pórkem
40min
Zelné knedlíky
36 Min
Plněná rajčata s fetou
Brak ocen
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1h 5min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5 Min
Cizrnová polévka se slaninou
40min
Huspenina
2h 25min
Plněná vejce
30min
Pórkovo - bramborový nákyp
1h 30min
Uramaki sushi s portobello žampióny
Brak ocen