Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů loupaných mandlí, nesolených
- 20 gramů másla
- 60 gramů šalotky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 vejce
- 10 gramů čerstvé petržele
- 1 čajová lžička soli
- 1 stroužek česneku
- 1 špetka nastrouhaného muškátového oříšku
- 1 - 2 špetky bílého pepře, mletého
- 700 gramů žampiónů, očištěných, kloboučky a nožičky zvlášť
- soli
- 600 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 893 kJ / 216 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vaječný muffin
35 min
Smažený sýr bez smažení s bramborami
45 Min
Krémová polévka z ředkvičkových listů s ředkvičkami v páře
40 min
Švestková omáčka
43min
Bramborové šišky s medvědím česnekem
1 godz. 20 min
Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou
40 min
Drůbeží klobása
3h 30min
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40 min
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1h 5min
Zapečený květák s pečenými bramborami a hořčičnou omáčkou
1 godz. 50 min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 min
Perníkový knedlík se švestkovou omáčkou
55 min