Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Omáčka
- 150 gramů minerální vody, neperlivé
-
1
vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty
lub 1 kostka masového bujónu - 1 špetka mletého černého pepře
- 1 čajová lžička soli
- 4 polévkové lžíce vinného octa, bílého
- 3 polévkové lžíce hořčice
- 45 gramů olivového oleje
Bramborový salát
- 500 gramů vody
- 4 polévkové lžíce soli
- 800 gramů brambor, malých (cca 3-4 cm), neoloupaných
- 150 gramů anglické slaniny, na kostičky (cca 1 cm)
- 200 gramů červené cibule, na kolečka
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1461 kJ / 349 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 35.6 g
- Tłuszcz
- 21.6 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gulášová polévka
1h 5min
Bábovka s vaječným likérem
1 Std. 20 Min
Špagety Carbonara
40 min
Brambory na středozemní způsob
2h 30min
Brambory s tvarohem a zeleninou
40 min
Hovězí na pivu
1h 45min
Teplý bramborový salát se slaninou
1h 15min
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2h 50min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2 Std.
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1 godz.
Zelňačka
25 min
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1 godz.