Urządzenia i Akcesoria
虫草花蒸童子鸡
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
童子鸡 切块500 克
-
虫草花50 克
-
花雕酒30 克
-
姜 切片5 克
-
盐5 克
-
水500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
566.3 mg
Białko
21.5 g
Kalorie
1076.2 kJ /
257.2 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常鸡肉料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny