清炒四季豆

清炒四季豆

4.5 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 人份

Składniki

  • 蒜瓣 无需剥皮
    1 个
  • 食油
    10 克
  • 新鲜四季豆 对角切开
    300 克
  • 红萝卜 切成薄片
    50 克
  • 酱青 适量调味
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 157 mg
Białko 15 g
Kalorie 1204 kJ / 288 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 19 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...