Urządzenia i Akcesoria
清炒四季豆
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 人份
Składniki
-
蒜瓣 无需剥皮1 个
-
食油10 克
-
新鲜四季豆 对角切开300 克
-
红萝卜 切成薄片50 克
-
酱青 适量调味15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
157 mg
Białko
15 g
Kalorie
1204 kJ /
288 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
19 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
亚洲人的家常菜
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy