Urządzenia i Akcesoria
海鲜粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
干贝 泡发2-3小时后沥干6 - 8 个
-
蛏子 洗净,去壳100 克
-
新鲜的虾 选择基围虾80 克
-
梭子蟹 切块,5厘米250 克
-
料酒10 克
-
姜1 片
-
葱 切段2 根
-
米150 克
-
水900 克
-
油 约1/4茶匙2 - 3 克
-
盐 依个人口味调整1 茶匙
-
西芹, ,装饰用新鲜香菜 装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
30.2 g
Kalorie
1486 kJ /
355 kcal
Tłuszcz
3.1 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
51.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
专业
24 Przepisy
Chiny
Chiny
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny