虾皮炒包菜(TM6)

虾皮炒包菜(TM6)

3.5 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份

Składniki

  • 包菜 取叶片,切除菜芯较厚的内茎部分
    400 克
  • 胡萝卜 去皮切段,可以放入进料口的大小
    100 克
  • 30 克
  • 淡味虾皮 约2茶匙
    3 克
  • 约2-3克
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 334.3 mg
Białko 4.4 g
Kalorie 803.5 kJ / 203 kcal
Tłuszcz 15.6 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 13.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...