Urządzenia i Akcesoria
虾皮炒包菜(TM6)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份
Składniki
-
包菜 取叶片,切除菜芯较厚的内茎部分400 克
-
胡萝卜 去皮切段,可以放入进料口的大小100 克
-
油30 克
-
淡味虾皮 约2茶匙3 克
-
盐 约2-3克½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
334.3 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
803.5 kJ /
203 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
多功能果蔬处理器 基础入门2
21 Przepisów
Chiny
Chiny