Urządzenia i Akcesoria
肉夹馍
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 人份
Składniki
-
面粉200 克
-
水1400 - 110 克
-
油10 克
-
干酵母粉 约2克½ 平茶匙
-
五花肉 切小块600 克
-
料酒20 克
-
冰糖40 克
-
生抽40 克
-
老抽20 克
-
蚝油15 克
-
姜 约10克3 片
-
花椒 约2克1 茶匙
-
八角3 颗
-
桂皮 约10克1 支
-
香叶2 片
-
蒜头3 瓣
-
香菜 依个人口味添加适量
-
青椒 依个人口味添加适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
761.2 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
2180.5 kJ /
521.7 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
38.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:冬天的温暖
10 Przepisów
Chiny
Chiny