Urządzenia i Akcesoria
干煎虾
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
食油30 克
-
新鲜姜 切片10 克
-
青葱 切成3公分段2 小支
-
新鲜虾 去须400 克
-
盐1 茶匙
-
酱青1 茶匙
-
绍兴花雕酒1 汤匙
-
糖30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
21 g
Kalorie
801 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
春节年菜庆团圆
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy