干煎虾

干煎虾

5.0 21 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 食油
    30 克
  • 新鲜姜 切片
    10 克
  • 青葱 切成3公分段
    2 小支
  • 新鲜虾 去须
    400 克
  • 1 茶匙
  • 酱青
    1 茶匙
  • 绍兴花雕酒
    1 汤匙
  • 30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 21 g
Kalorie 801 kJ / 191 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...