Urządzenia i Akcesoria
红烧鸡块
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
3 人份
Składniki
-
油20 克
-
鸡 切块500 克
-
糖30 克
-
生抽30 克
-
老抽15 克
-
姜2 片
-
水100 克
-
料酒50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1407.8 mg
Białko
37.3 g
Kalorie
1824.5 kJ /
436.5 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
19.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一日三餐
21 Przepisów
Chiny
Chiny