Urządzenia i Akcesoria
Sandwich-Toast
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 27 godz.
16 Scheiben
Składniki
Poolish
-
Wasser, eiskalt (5 - 6°C)195 g
-
frische Hefe1 - 2 Msp.
-
Pizzamehl Type 00 und etwas mehr zum Bemehlen195 g
Hauptteig
-
Milch, 3,5% Fett (Raumtemperatur)120 g
-
frische Hefe8 g
-
Pizzamehl Type 00290 g
-
Honig20 g
-
Butter weich, in Stücken15 g
-
Salz10 g
-
Wasser50 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Sód
247 mg
Białko
4 g
Kalorie
538 kJ /
129 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Brotgenuss
13 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Volle Kanne Vollkorn-Brot
21 godz.
Der Eintopf
45 min
Möhren-Vollkorn-Brot mit Nüssen
24 godz.
Milchbrot
24 godz. 20 min
Softeis mit Schoko-Keks-Crunch
10 godz. 30 min
Marmorierte Erdbeer-Mango-Popsicles
8 godz. 10 min
Ciabatta
8 godz. 30 min
Erdäpfelfladen mit Rosmarin
1 godz. 35 min
Möhren-Mais-Buns
2 godz. 30 min
Walnuss-Feigen-Brötchen
2 godz. 50 min
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 godz. 10 min
Hayas Sauerteigbrot
20 godz.