Urządzenia i Akcesoria
Sandwich-Toast
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 27 godz.
16 Scheiben
Składniki
Poolish
-
Wasser, eiskalt (5 - 6°C)195 g
-
frische Hefe1 - 2 Msp.
-
Pizzamehl Type 00 und etwas mehr zum Bemehlen195 g
Hauptteig
-
Milch, 3,5% Fett (Raumtemperatur)120 g
-
frische Hefe8 g
-
Pizzamehl Type 00290 g
-
Honig20 g
-
Butter weich, in Stücken15 g
-
Salz10 g
-
Wasser50 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Sód
247 mg
Białko
4 g
Kalorie
538 kJ /
129 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Brotgenuss
13 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Smörrebröd - Smørrebrød
24 godz.
Butter, selbst gemacht
10 min
Fränkischer Kartoffel-Käsekuchen
2 godz. 10 min
Mango Cheesecakes
4 godz.
Milchbrot
24 godz. 20 min
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3 godz. 30 min
Weiche Brötchen
1 godz. 45 min
Cantık (Fladenbrote mit Hackfleisch)
2 godz.
Einfachste Brötchen
14 godz.
Fladenbrot - Türkische Pide
1 godz. 50 min
Baumkuchen
1 godz. 30 min
Apfel-Pancakes
30 min