Urządzenia i Akcesoria
Brioche-Brot (Glutenfrei)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
600 g
Składniki
-
Buchweizenkörner20 g
-
Milch180 g
-
Zucker80 g
-
frische Hefe25 g
-
Butter und etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Eier4
-
glutenfreie Brotmehl-Mischung und etwas mehr zum Bearbeiten380 g
-
Salz1 TL
-
Flohsamenschalen15 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
4897.8 mg
Białko
63.8 g
Kalorie
13080 kJ /
3126.2 kcal
Tłuszcz
112.8 g
Błonnik
33.8 g
Tłuszcz nasycony
63 g
Węglowodany
440.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfreies Backen
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Amerikanische Bagels
2 godz.
Ciabatta
17 godz.
Mohnflesserl
14 godz. 30 min
Müsliweckerl
15 godz. 30 min
Dinkelbrot
1 godz. 30 min
Pitabrote
2 godz.
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3 godz.
Laugen-Minis
2 godz. 15 min
Brioche
9 godz. 30 min
Möhren-Vollkorn-Brot mit Nüssen
24 godz.
Brioche zu Geflügelleber-Mousse
2 godz. 35 min
Waldstauden-Roggenbrot
23 godz. 30 min