Brioche-Brot (Glutenfrei)

Brioche-Brot (Glutenfrei)

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
600 g

Składniki

  • Buchweizenkörner
    20 g
  • Milch
    180 g
  • Zucker
    80 g
  • frische Hefe
    25 g
  • Butter und etwas mehr zum Einfetten
    100 g
  • Eier
    4
  • glutenfreie Brotmehl-Mischung und etwas mehr zum Bearbeiten
    380 g
  • Salz
    1 TL
  • Flohsamenschalen
    15 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 600 g

Sód 4897.8 mg
Białko 63.8 g
Kalorie 13080 kJ / 3126.2 kcal
Tłuszcz 112.8 g
Błonnik 33.8 g
Tłuszcz nasycony 63 g
Węglowodany 440.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie