Urządzenia i Akcesoria
Regenbogenzucker
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
25 Schraubgläser
Składniki
Himbeer-Zucker
-
Himbeeren, gefriergetrocknet20 - 25 g
-
Zucker230 g
Heidelbeer-Zucker
-
Heidelbeeren30 g
-
Zucker250 g
Zitronen-Zucker
-
Zitronen, unbehandelt Schale dünn abgeschält2
-
Zucker250 g
-
Kurkuma3 TL
Limetten-Minz-Zucker
-
Limette unbehandelt, Schale dünn abgeschält1
-
Minze abgezupft15 g
-
Zucker250 g
-
Spirulina-Pulver1 TL
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Sód
2 mg
Białko
0 g
Kalorie
656 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2023
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mango-Joghurt
13 godz. 15 min
Zucker-Würfel
24 godz.
Baiser-Osternester
4 godz.
Herzhafter Lettercake/Numbercake
2 godz.
Brot-Krake
1 godz. 15 min
Blumen-Cupcakes
1 godz. 30 min
Softe Müsli-Murmeln
50 min
Erdbeereis mit Yogurette®
10 godz.
Mini-Schaumküsse
2 godz. 30 min
Süße Crêpes-Spieße
35 min
Glutenfreie Schoko-Cupcakes mit Erdbeer-Buttercreme
2 godz.
Slush-Eis
5 min