Urządzenia i Akcesoria
Regenbogenzucker
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
25 Schraubgläser
Składniki
Himbeer-Zucker
-
Himbeeren, gefriergetrocknet20 - 25 g
-
Zucker230 g
Heidelbeer-Zucker
-
Heidelbeeren30 g
-
Zucker250 g
Zitronen-Zucker
-
Zitronen, unbehandelt Schale dünn abgeschält2
-
Zucker250 g
-
Kurkuma3 TL
Limetten-Minz-Zucker
-
Limette unbehandelt, Schale dünn abgeschält1
-
Minze abgezupft15 g
-
Zucker250 g
-
Spirulina-Pulver1 TL
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Sód
2 mg
Białko
0 g
Kalorie
656 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2023
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kleine Tassen-Lebkuchenhäuschen
5 godz. 30 min
Skelett-Kekse
2 godz. 20 min
Halloween-Kürbis-Fladen
1 godz.
Rhabarber-Kokosmakronen Tartelettes
2 godz. 15 min
Erdbeer-Lollis
40 min
Fruchtleder Himbeer-Heidelbeer
7 godz. 15 min
Frucht-Punsch-Kugeln
30 min
Slush-Eis
5 min
Chocolate-Chip-Pancakes
25 min
Kokos-Mandel-Plätzchen
1 godz.
Crossie-Monster
1 godz. 15 min
Marmor-Heidesand
1 godz. 40 min