Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 250 g de almendra molida
- 40 g de harina de coco
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 100 g de jarabe de agave
- 75 g de aceite de coco (y algo más para engrasar)
Relleno
- 250 g de nata (35% de grasa), muy fría
- 190 g de queso cremoso
- 340 g de leche condensada
- 120 g de zumo de limón recién exprimido
- 1 cucharada de piel de limón rallada
- ½ limón en rodajas de 2-3 mm
- 50 g de arándanos frescos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2205 kJ / 527 kcal
- Białko
- 10.4 g
- Węglowodany
- 37.5 g
- Tłuszcz
- 39.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.3 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 140.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de pistacho, mascarpone y pomelo
4 Std. 10 Min
Tarta de frutas arcoíris
2 godz. 30 min
Rollo suizo relleno de melocotón
1h 30min
Limonada
5 Min
Piruletas con fresa
40min
Barritas de arándanos con crumble de pacanas y avena
1 godz. 20 min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1h 30min
Cake de almendras con almíbar de azahar
1 Std. 10 Min
Bizcocho de chocolate y calabacín
1h
Bizcocho de plátano con costra crocante
1h
Carrot cake de almendra sin gluten
2 godz. 30 min
Espuma de fresas
5 Min