
Urządzenia i Akcesoria
Crepes cor-de-rosa com húmus de grão e amêndoa
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
6 doses
Składniki
Húmus de grão-de-bico e amêndoa
-
amêndoa c/ pele torrada80 g
-
grão-de-bico cozido escorrido300 g
-
água fria20 g
-
sumo de limão (½ unid. aprox.)25 g
-
pasta de sésamo (tahini)40 g
-
alho1 dente de
-
sal1 pitada de
Crepes cor-de-rosa
-
beterraba cozida cortada em pedaços150 g
-
ovos3
-
bebida de amêndoa440 g
-
óleo40 g
-
farinha de espelta150 g
-
fermento em pó p/ bolos½ c. chá de
-
rúcula50 g
-
sementes de sésamo2 c. sopa de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
402.7 kcal /
1685 kJ
Białko
15.6 g
Tłuszcz
23.7 g
Węglowodany
37.3 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Sód
251.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Outubro Rosa
5 Przepisów
Portugalia
Portugalia