
Urządzenia i Akcesoria
Bolo salgado de bacon e tâmaras
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
12 doses
Składniki
-
queijo Gruyère cortado em cubos (2 cm aprox.)70 g
-
alho1 dente de
-
óleo de girassol mais q.b. p/ untar110 g
-
bacon em cubos150 - 180 g
-
farinha tipo 55 mais q.b. p/ polvilhar150 g
-
fermento em pó p/ bolos10 g
-
ovos3
-
leite125 g
-
tâmaras s/ caroço cortadas em rodelas (2 mm aprox.)150 g
-
queijo-creme100 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
303 kcal /
1267.8 kJ
Białko
7.4 g
Tłuszcz
21.8 g
Węglowodany
20.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Sód
251.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Padaria doce e salgada
6 Przepisów
Portugalia
Portugalia