豆乳味噌猪肉饺

豆乳味噌猪肉饺

Brak ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
5 人份

Składniki

  • 新鲜菠萝 ,切成小丁
    250 克
  • 紫洋葱 ,切片
    50 克
  • 白葡萄酒醋
    20 克
  • 干辣椒片
    1 小撮
  • 5 克
  • 柚子醋
    10 克
    10 克 生抽
  • 干香菇
    10 克
  • 新鲜红辣椒 去籽,切段
    2 支
  • 新鲜香菜叶 ,加上额外的装饰用
    5 克
  • 猪肉肉糜
    380 - 400 克
  • 酱油
    20 克
  • 鱼露
    10 克
  • ,加 1 撮用于调味
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 蜂蜜
    40 克
  • 40 克
  • 干辣椒片
    1 - 2 克
  • 五香粉
    3 小撮
  • 饺子皮 ,圆形(见要诀)
    25 张
  • 豆浆
    600 克
  • 味噌
    40 克
  • 黑胡椒粉 调味用

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2246.6 mg
Białko 34.5 g
Kalorie 3411.4 kJ / 815.3 kcal
Tłuszcz 21.5 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 119.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...