香脆炸菜饼

香脆炸菜饼

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
25 块

Składniki

  • 包菜 去除核心最厚的部分,切成适合通过进料器的楔形块
    200 克
  • 红萝卜 去皮
    150 克
  • 面粉
    130 克
  • 粘米粉
    50 克
  • 芫荽粉
    ½ 汤匙
  • 香菇调味粉
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 发粉
    ½ 茶匙
  • 300 克
  • 食油 煎炸用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 块

Sód 107 mg
Białko 1 g
Kalorie 202 kJ / 48 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...