Urządzenia i Akcesoria
杏仁酱肉丸土豆
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
干的隔夜面包40 克
-
牛奶50 克
-
蒜头3 瓣
-
新鲜欧芹9 枝
-
500 克 牛肉肉糜猪肉肉糜500 克
-
盐2 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
鸡蛋 (63-73克)1 颗
-
橄榄油30 克
-
面包 切约1厘米块30 克
-
去皮大杏仁60 克
-
红葡萄酒70 克
-
水400 克
-
甜红辣椒粉½ 茶匙
-
土豆 切3-4厘米块500 克
-
新鲜欧芹 切碎,装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
780.8 mg
Białko
32.3 g
Kalorie
2616.5 kJ /
625.4 kcal
Tłuszcz
39.9 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
36.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
自制
48 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
火鸡金枪鱼配温热土豆色拉
Brak ocen
帕玛森布丁配牛肉蔬菜、肉汁
Brak ocen
温热蔬菜色拉,番茄蘑菇意面,鸡腿饭配甜椒酱
Brak ocen
坚果意大利面配蔬菜、鸡肉卷
Brak ocen
晚餐(葱香鲫鱼、青椒炒茄子、杂粮米饭)
1 godz.
午餐(凉拌香菜腐竹、白饼夹肉、豌豆尖汤)
1 godz. 10 min
晚餐(木耳蒸鸡、姜汁介兰、白扁豆莲子百合汤)
1 godz. 10 min
午餐(清蒸皖鱼、盐水菜心、番茄豆腐汤、杂粮饭)
1 godz. 10 min
晚餐(胡萝卜牛肉蒸饺、鲫鱼萝卜汤和豌豆苗拌厚百叶)
Brak ocen
午餐(梭子蟹豆腐煲、火腿鸡头米拌豌豆、糖醋蓬蒿菜、松茸菌菇汤和藜麦饭)
Brak ocen
早餐(生滚牛肉粥、树莓芋泥蛋奶布丁和广东菜心)
50 min
午餐(罗勒酱烧乳鸽、豆腐肉丝鸡蛋汤、蒜蓉拌虫草花木耳、松子菠菜塔和杂粮饭)
Brak ocen