黄瓜色拉配莳萝酸奶油(TM6)

黄瓜色拉配莳萝酸奶油(TM6)

5.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 人份

Składniki

  • 黄瓜 切去2头,去皮或不去皮(大约800克)
    4 - 5 根
  • 酸奶油
    200 - 250 克
    200 - 250 克 希腊酸奶
  • 1 - 2 茶匙
  • 新鲜莳萝 用剪刀剪小段
    1 把
    4 汤匙 干莳萝
  • 现磨黑胡椒粉 (opcjonalnie)
    1 茶匙
  • 苹果醋 (opcjonalnie)
    1 汤匙
  • 糖 (opcjonalnie)
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 907.6 mg
Białko 3.7 g
Kalorie 673.5 kJ / 161 kcal
Tłuszcz 11.5 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Węglowodany 14.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...