Urządzenia i Akcesoria
黄瓜色拉配莳萝酸奶油(TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 人份
Składniki
-
黄瓜 切去2头,去皮或不去皮(大约800克)4 - 5 根
-
200 - 250 克 希腊酸奶酸奶油200 - 250 克
-
盐1 - 2 茶匙
-
4 汤匙 干莳萝新鲜莳萝 用剪刀剪小段1 把
-
现磨黑胡椒粉 (opcjonalnie)1 茶匙
-
苹果醋 (opcjonalnie)1 汤匙
-
糖 (opcjonalnie)1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
907.6 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
673.5 kJ /
161 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
14.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
多功能果蔬处理器 基础入门
62 Przepisy
Chiny
Chiny