Urządzenia i Akcesoria
蒸茄乳酪千层面
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
3 人份
Składniki
-
帕玛森奶酪 切块50 克
-
新鲜欧芹 只取叶子5 - 10 克
-
现磨胡椒粉1 - 2 小撮
-
水1100 克
-
盐2 茶匙
-
干的千层面皮160 克
-
茄子 切小块 (约1厘米)300 克
-
蒜头1 瓣
-
洋葱 切块50 克
-
胡萝卜 切块50 克
-
芹菜 切块30 克
-
特级初榨橄榄油30 克
-
罐头番茄碎500 克
-
里考塔乳酪(ricotta cheese) 沥干250 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
24 g
Kalorie
2352 kJ /
561 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
蒸滋味,轻松享
72 Przepisy
Chiny
Chiny