![Vietnamese Chicken Coleslaw Vietnamese Chicken Coleslaw](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/07e8ba64-5869-4e14-b727-37fd3d7c1408/Derivates/9657d0de-4981-4291-81ef-759a5412cfbd.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 oz red onions, minced
- 4 oz rice vinegar
- 1 tsp sugar
- 3 oz peanuts
- 30 oz water
- 24 oz chicken breasts, skinless, boneless, organic
- ½ tsp salt, to taste
- 3 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 12 oz cabbage, cut into pieces (2 in.), divided
- 10 fresh mint leaves, plus extra to garnish
- 1 tbsp vegetable oil
Nuoc Mam Dipping Sauce
- 1 tsp sugar
- 2 oz fish sauce
- 1 ½ oz lime juice
- 2 fresh bird's eye chilies, thinly sliced
- fresh mixed herbs, e.g. cilantro, mint, parsley, to garnish
- scallions, thinly sliced, to garnish
- 2 oz crispy fried onions, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1222 kJ / 292 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1023 mg
Alternatywne przepisy
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1 godz.
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 min
Soy Poached Chicken
50min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Ginger Cabbage Slaw
15 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Chinese Chicken Salad
1 godz. 30 min