Schlemmerfilet unter der Knusperhaube

Schlemmerfilet unter der Knusperhaube

4.7 144 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

Knusperhaube
  • Parmesan in Stücken
    40 g
  • Zitrone, unbehandelt Schale abgerieben, und 20 g Saft ausgepresst
    1
  • Knoblauchzehen
    2
  • frischer Blattspinat grob zerkleinert
    20 g
  • Butter weich, in Stücken
    100 g
    100 g Kräuterbutter, weich, in Stücken
  • Panko
    50 g
    50 g Paniermehl
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
Schlemmerfilet und Fertigstellung
  • Seelachsfilets frisch
    600 g
    600 g Seelachsfilets, TK, aufgetaut (siehe Tipp)
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 820 mg
Białko 30 g
Kalorie 1517 kJ / 363 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...