
Urządzenia i Akcesoria
Schlemmerfilet unter der Knusperhaube
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
Knusperhaube
-
Parmesan in Stücken40 g
-
Zitrone, unbehandelt Schale abgerieben, und 20 g Saft ausgepresst1
-
Knoblauchzehen2
-
frischer Blattspinat grob zerkleinert20 g
-
Butter weich, in Stücken100 g
-
Panko50 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer3 Prisen
Schlemmerfilet und Fertigstellung
-
Seelachsfilets frisch600 g
-
Salz zum Würzen
-
Pfeffer zum Würzen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
363 kcal /
1517 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Sód
820 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 5/2024
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy