Urządzenia i Akcesoria
Vietnamese Chicken Pho
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Noodles
-
water40 oz
-
flat rice noodles8 oz
-
vegetable oil to toss
Pho
-
yellow onion cut into thin wedges8 oz
-
black peppercorns1 tsp
-
fresh ginger cut into pieces2 oz
-
2 - 3 tsp lemongrass paste, white part only, cut into piecesfresh lemongrass white part only, cut into pieces1
-
whole cinnamon stick1
-
coriander seeds1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
star anise1 - 2
-
whole cloves3
-
salt¼ tsp
-
fish sauce2 oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
lime juice1 oz
-
water50 oz
-
chicken breast fillet, boneless, skinless thinly sliced16 oz
-
bean sprouts4 oz
-
green onions thinly sliced2
-
cilantro leaves½ bunch
-
mint leaves½ bunch
-
fresh Thai basil leaves only4 sprigs
-
1 - 2 jalapeño chili, deseeded (if preferred) and cut into thin slices, to servelong red chilies deseeded (if preferred) and cut into thin slices, to serve1 - 2
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2039.3 mg
Białko
36.9 g
Kalorie
1966.5 kJ /
470 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
67.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vietnamese Chicken Pho
1 godz. 10 min
Chili Oil Noodles
30 min
Dashi - Japanese stock
45 min
Chicken Pad Thai
45 min
Chinese Chicken Salad Dressing
10 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Hoisin Pork Bowl
45 min
Chicken Enchiladas
40 min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Southern Potato Salad
1 godz. 15 min