Urządzenia i Akcesoria
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 pieces
Składniki
-
cooked rice (see Tip)18 oz
-
large eggs divided6
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
non-stick cooking spray
-
water (to fill to 1 liter mark)35 oz
-
mayonnaise3 oz
-
rice wine vinegar2 tsp
-
2 tbsp sriracha sauce, to tastegochujang (Korean chili paste) to taste2 tsp
-
avocados sliced, to serve2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
807.4 mg
Białko
25 g
Kalorie
3745 kJ /
895.1 kcal
Tłuszcz
60.9 g
Błonnik
9.9 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Chocolate Hazelnut Tarte with Spiralized Pears
Brak ocen
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
Brak ocen
Waffles
25 min
Orange Pound Cake
1 godz. 15 min
Chunky Guacamole
10 min
Pastrami
22 godz. 30 min
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 min
Ayam Paprik
30 min
Chicken and Mushroom Rice
30 min