Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
TM6

Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 18 oz cooked rice (see Tip)
  • 6 large eggs, divided
  • 1 tbsp soy sauce
  • 1 tbsp sesame oil
  • 1 tbsp rice vinegar
  • 1 tsp sugar
  • non-stick cooking spray
  • 35 oz water (to fill to 1 liter mark)
  • 3 oz mayonnaise
  • 2 tsp rice wine vinegar
  • 2 tsp gochujang (Korean chili paste), to taste
    lub 2 tbsp sriracha sauce, to taste
  • 2 avocados, sliced, to serve

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
3745 kJ / 895.1 kcal
Białko
25 g
Węglowodany
63 g
Tłuszcz
60.9 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Błonnik
9.9 g
Sód
807.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy