Urządzenia i Akcesoria
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 pieces
Składniki
-
cooked rice (see Tip)18 oz
-
large eggs divided6
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
non-stick cooking spray
-
water (to fill to 1 liter mark)35 oz
-
mayonnaise3 oz
-
rice wine vinegar2 tsp
-
2 tbsp sriracha sauce, to tastegochujang (Korean chili paste) to taste2 tsp
-
avocados sliced, to serve2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
807.4 mg
Białko
25 g
Kalorie
3745 kJ /
895.1 kcal
Tłuszcz
60.9 g
Błonnik
9.9 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Mango Tequila Sunrise Cocktail (Diabetes)
10 min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 godz. 15 min
Fattoush with grilled haloumi
5 godz.
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6 godz. 10 min
Slow Cooked Beets
40 min
Quince crumble
1 godz. 25 min
Parmesan Stock Cubes
35 min
Gluten Free Dinner Rolls
1 godz. 55 min
Chicken Nuggets
45 min
Boosted Super Green Juice
10 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min