Urządzenia i Akcesoria
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 pieces
Składniki
-
cooked rice (see Tip)18 oz
-
large eggs divided6
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
non-stick cooking spray
-
water (to fill to 1 liter mark)35 oz
-
mayonnaise3 oz
-
rice wine vinegar2 tsp
-
2 tbsp sriracha sauce, to tastegochujang (Korean chili paste) to taste2 tsp
-
avocados sliced, to serve2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
807.4 mg
Białko
25 g
Kalorie
3745 kJ /
895.1 kcal
Tłuszcz
60.9 g
Błonnik
9.9 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Golden Beet Gazpacho
Žádné hodnocení
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1hod. 15min.
Orange Pound Cake
1hod. 15min.
Garaetteok (Korean rice cake)
25hod. 45min.
Sweet and Sour Cucumber Slices
5min.
Quick and Spicy Black Beans
20min.
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min.
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50min.
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min.
Turkish Eggs (Çılbır)
35min.
Mushroom Risotto (TM6)
40min.
Kimchi Tofu Soup
35min.