Urządzenia i Akcesoria
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 pieces
Składniki
-
cooked rice (see Tip)18 oz
-
large eggs divided6
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
non-stick cooking spray
-
water (to fill to 1 liter mark)35 oz
-
mayonnaise3 oz
-
rice wine vinegar2 tsp
-
2 tbsp sriracha sauce, to tastegochujang (Korean chili paste) to taste2 tsp
-
avocados sliced, to serve2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
807.4 mg
Białko
25 g
Kalorie
3745 kJ /
895.1 kcal
Tłuszcz
60.9 g
Błonnik
9.9 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Indian Bafauri Dhal Patties
Brak ocen
Lemon Pasta
35 min
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10 min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Classic madeleines
24 godz. 30 min
Shrimp and Potato Boil
40 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
New York Black and White Cookies
1 godz. 15 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min