Urządzenia i Akcesoria
Chicken Pad Thai
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
roasted peanuts, unsalted2 oz
-
large eggs2
-
water30 oz
-
firm tofu drained and diced (1 in.)7 oz
-
dried rice noodles8 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
dried chili flakes plus extra to serve¼ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
carrots cut on the bias3 oz
-
chicken breast, skinless, boneless cut into strips (3 in.)8 oz
-
dark brown sugar1 tbsp
-
fish sauce1 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
tamarind paste2 tbsp
-
chili powder¼ tsp
-
fresh Thai basil leaves (opcjonalnie) to garnish
-
lime cut into wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
778.6 mg
Białko
33 g
Kalorie
2214 kJ /
529.2 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
56.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Beef Pho
45 min
Butter Chicken
4 godz. 5 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1 godz.
South Texas Carne Guisada
1 godz. 20 min
Beef Barbacoa
2 godz.
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Fragrant Chicken Curry
1 godz.
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Tortilla Soup
25 min