
Urządzenia i Akcesoria
Fermentations-Sud für Gemüse
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 120 godz.
500 g
Składniki
-
Schalotte30 g
-
Knoblauchzehe1
-
Chilischote entkernt½
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben3 g
-
Salz15 g
-
Wasser und etwas mehr zum Ausspülen1000 g
-
Gemüse in Spalten, Stiften, Stücken oder halbiert (2-4 cm), siehe Tipp500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
80 kcal /
333 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
1219 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 5/2024
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy