Urządzenia i Akcesoria
Fermentations-Sud für Gemüse
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 120 godz.
500 g
Składniki
-
Schalotte30 g
-
Knoblauchzehe1
-
Chilischote entkernt½
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben3 g
-
Salz15 g
-
Wasser und etwas mehr zum Ausspülen1000 g
-
Gemüse in Spalten, Stiften, Stücken oder halbiert (2-4 cm), siehe Tipp500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1219 mg
Białko
4 g
Kalorie
333 kJ /
80 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2024
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rotkohl-Gewürzmischung
5 min
Kartoffeltannenbäume - Herzoginkartoffeln im Tannenbaum-Look
1 godz.
Olivenöl-Eis
13 godz. 25 min
Kalbsragout im Brotlaib
6 godz. 30 min
Gepickelter Kürbis
1 godz. 35 min
Eingelegte Heringe
12 godz.
Eingelegte Gurkenscheiben
2 godz.
Kimchi
144 godz.
Erbsen und Frühlingszwiebeln in Olivenöl
30 min
Drömmar
50 min
Butter, selbst gemacht
10 min
Vegane Leberwurst-Alternative
20 min