Fermentations-Sud für Gemüse

Fermentations-Sud für Gemüse

4.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 120 godz.
500 g

Składniki

  • Schalotte
    30 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Chilischote entkernt
    ½
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    3 g
  • Salz
    15 g
  • Wasser und etwas mehr zum Ausspülen
    1000 g
  • Gemüse in Spalten, Stiften, Stücken oder halbiert (2-4 cm), siehe Tipp
    500 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 80 kcal / 333 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 1219 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...