Urządzenia i Akcesoria
Fermentierte rote Zwiebeln
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 96 godz.
800 g
Składniki
-
rote Zwiebeln in Streifen (1 mm)500 g
-
10 g Himalaya-SalzSalz, grob10 g
-
Wasser250 g
-
Zitronensaft30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
0 mg
Białko
1 g
Kalorie
104 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentieren
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Vegane Aioli
120 godz.
Butter, selbst gemacht
10 min
Marinierte Blumenkohlspieße mit Kräuterdip
35 min
Veganaise - vegane Mayonnaise
15 min
Vegane Butter
2 godz.
Currypulver
10 min
Karamell
30 min
Schnittchen mit veganem Lachs
12 godz. 30 min
Fermentierte Möhren
60 godz. 30 min
Napa Kimchi
15 godz.
Kimchi
120 godz.
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 min