Fermentierte rote Zwiebeln

Fermentierte rote Zwiebeln

2.8 29 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 96 godz.
800 g

Składniki

  • rote Zwiebeln in Streifen (1 mm)
    500 g
  • Salz, grob
    10 g
    10 g Himalaya-Salz
  • Wasser
    250 g
  • Zitronensaft
    30 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 0 mg
Białko 1 g
Kalorie 104 kJ / 25 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...