Urządzenia i Akcesoria
Fermentierte rote Zwiebeln
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 96 godz.
800 g
Składniki
-
rote Zwiebeln in Streifen (1 mm)500 g
-
10 g Himalaya-SalzSalz, grob10 g
-
Wasser250 g
-
Zitronensaft30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
0 mg
Białko
1 g
Kalorie
104 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentieren
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Napa Kimchi
15 godz.
Sabich (israelisches Sandwich)
1 godz. 10 min
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40 min
Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon
1 godz. 30 min
Vegane Butter
2 godz.
Fermentierte Möhren
60 godz. 30 min
Fermentierter Himbeer-Shrub
128 godz.
Kohl-Wraps mit Hirse-Gemüse-Füllung
1 godz. 15 min
Kimchi
120 godz.
Miso-Erdnuss-Dip
5 min
Schnittchen mit veganem Lachs
12 godz. 30 min
Vegane Gänsekeulen
1 godz. 15 min