Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 roșii prunișoare, jumătăți
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 prize sare de mare
- 1 priză piper negru măcinat
- 100 g ceapă sferturi
- 2 căței de usturoi, feliați subțire
- 1 priză fulgi de chilli, sau după gust (opcjonalnie)
- ½ linguriță sare de mare, plus după gust
- ¼ linguriță piper negru măcinat, plus după gust
- 300 g paste tip fettucine
- 300 g crevete gătite (mari)
- 10 g frunze de busuioc proaspăt, tocat grosier
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1801 kJ / 427 kcal
- Białko
- 22.5 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 8.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paste cu lămâie
35 dk
Amestec de legume prăjite (stir-fry)
30min
Crevete cu chilli și usturoi
10min
Risotto cu calmar și crevete
1h
Ouă de Paște vopsite în roșu-maroniu
55 dk
Paste cu Ragout de legume
45min
Pui Cajun și piure de cartofi dulci
25min
Cocktail tropical cu rom și fructul pasiunii
Brak ocen
Copane de pui în sos picant puttanesca
2h 15min
Paste Orecchiette cu pesto de avocado
35 dk
Sos cu vinete și migdale
20min
Cartofi noi gătiți la aburi, cu ierburi aromate și usturoi
50min