Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 roșii prunișoare, jumătăți
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 prize sare de mare
- 1 priză piper negru măcinat
- 100 g ceapă sferturi
- 2 căței de usturoi, feliați subțire
- 1 priză fulgi de chilli, sau după gust (opcjonalnie)
- ½ linguriță sare de mare, plus după gust
- ¼ linguriță piper negru măcinat, plus după gust
- 300 g paste tip fettucine
- 300 g crevete gătite (mari)
- 10 g frunze de busuioc proaspăt, tocat grosier
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1801 kJ / 427 kcal
- Białko
- 22.5 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 8.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bol Buddha cu carne de pui
1h
Cuiburi de viespe cu șuncă și brânză
2h
Pui cu lămâie, cușcuș și sos tzatziki
30 min
Pui marocan cu cușcuș
1h 5 min
Carne de vită la tigaie, cu Caponata
45min
Salată de paste și crevete cu pesto de coriandru
35min
Salată de cartofi cu ouă de prepeliță, capere și anșoa
30 min
Saganaki de creveți cu feta
35min
Supă de dovleac plăcintar cu chorizo
30 min
Tartă cu ciocolată și lichior de portocale
3 godz. 45 min
Salată de citrice cu vinegretă cu mentă
30 min
Gratin de cartofi dulci
30 min