Mușchiuleț de porc la cuptor cu orez

5.0 3 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porții

Składniki

Sos de ciuperci
  • pătrunjel proaspăt doar frunzele
    20 g
  • ceapă jumătăți
    120 g
  • ulei vegetal
    20 g
  • ciuperci brune, proaspete felii
    400 g
    400 g ciuperci de pădure, proaspete, felii
  • apă
    100 g
  • smântână fermentată, de orice tip
    200 g
  • smântână de gătit
    200 g
  • concentrat pastă de legume
    2 lingurițe cu vârf
  • zeamă de lămâie
    1 linguriță
  • sare plus pentru asezonat
    ½ linguriță
  • piper măcinat plus pentru asezonat
    3 prize
  • ulei vegetal pentru prăjit
    2 linguri
  • muşchiuleţ de porc o bucată
    600 - 800 g
  • orez alb cu bobul lung
    350 g
Asamblare
  • apă
    650 g
  • ulei vegetal
    1 lingură
  • sare plus pentru asezonat
    1 ½ linguriță

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 1416.3 mg
Białko 47.6 g
Kalorie 4067.1 kJ / 972.1 kcal
Tłuszcz 50.8 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 21.8 g
Węglowodany 81.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...