Urządzenia i Akcesoria
Cartofi Dauphinoise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 porții
Składniki
-
căței de usturoi2
-
cartofi descojiți, feliați subțire (2-3 mm)1200 g
-
smântână grasă (cca. 48% grăsime)500 g
-
sare de mare2 lingurițe
-
piper negru măcinat2 prize
-
nucșoară măcinată1 priză
-
brânză Gruyère rasă (opțional)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Białko
6 g
Kalorie
1521 kJ /
363 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rețete cu cartofi
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sos de legume pentru paste
40 min
Soutzoukakia ("cârnăciori") cu orez
1 godz.
Ciuperci umplute cu ciuperci
50 min
Mini galettes cu ciuperci
1 godz. 45 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Pui cu lămâie și usturoi
30 min
Negresă
50 min
Cartofi gratinați (Gratin dauphinois)
50 min
Piept de pui pizzaiola
55 min
Fondant de ciocolată (vulcan de ciocolată)
40 min
Rulouri de pizza
1 godz. 45 min
Spanac cu ouă, la cuptor
40 min