Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g ulei vegetal
lub 20 g ulei de măsline -
170
g ceapă, tăiată felii
lub 170 g ceapă roșie, tăiată felii - 130 - 150 g morcovi, tăiați rondele (1-2 cm)
- 70 - 90 g țelină tulpină, tăiată felii (5-10 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 9.6 g
- Sód
- 171 mg
Alternatywne przepisy
Tocăniță de iepure
1 Std.
Carne tocată
35 min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25 min
Umplutură festivă
1 Std.
Alac decorticat, fiert
35 min
Fleică de porc gătită lent, cu noodles și sos de chilli și susan
4h 25min
Tocană de ciuperci și cârnați, cu arpacaș
55 Min
Macrou cu muștar
30 min
Vinete sotate (200 g)
30 min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25 min
Dovlecei sotați (200 g)
20min
Paste fierte
20min