Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g ulei vegetal
lub 20 g ulei de măsline -
170
g ceapă, tăiată felii
lub 170 g ceapă roșie, tăiată felii - 130 - 150 g morcovi, tăiați rondele (1-2 cm)
- 70 - 90 g țelină tulpină, tăiată felii (5-10 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 9.6 g
- Sód
- 171 mg
Alternatywne przepisy
Amestec de legume prăjite (stir-fried)
30 min
Dovlecei sotați (200 g)
20 Min
Paste fierte
20 Min
Ceapă tocată
5min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25 min
Ouă fierte
20 Min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25 min
Fasole verde rumenită ușor
25 min
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (400 g)
20 Min
Baton muesli fără grâu, nuci și lactate
1h 45min
Pachețele de fasole verde, cu cartofi și unt cu cimbru
50 min
Albușuri bătute
5min