Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g ulei de măsline extravirgin
- 2 căței de usturoi
- 60 g ceapă galbenă
- 10 fire ierburi aromate proaspete, în amestec, doar frunzele (ex. pătrunjel, cimbru, oregano), plus pentru decor
- 400 g roșii cuburi, din conservă
- 800 g carne de iepure, fără os, tăiată bucăți (aprox. 6 cm)
- 50 g apă
- 40 g vin alb, sec
- 1 linguriță concentrat pastă de pui (vezi recomandări)
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1760.3 kJ / 419 kcal
- Białko
- 59.1 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 926.1 mg
Alternatywne przepisy
Tocăniță de pui cu mazăre
1h 15min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25 Min
Bundt spiralat
Brak ocen
Ruladă de carne
1 Std. 30 Min
Mușchi de porc umplut și sos de mere și cidru
1h
Coaste de porc lipicioase cu măr
2h 30min
Unt Café de Paris
Brak ocen
Tocăniță de cartofi cu carne de vită
1h 10min
Soutzoukakia ("cârnăciori") cu orez
1h
Tocăniță de iepure (Gibelotte)
1 Std. 35 Min
Galantină de pui cu sos de iaurt și mărar
3 Std. 25 Min
Piept de pui în sos pizzaiola
30min