Urządzenia i Akcesoria
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
40 slices
Składniki
Chicken Galantine
-
mixed peppers (e.g. red, green, yellow), cut in pieces150 g
-
chicken breasts, skinless cut in pieces (3-4 cm)300 g
-
chicken thighs, skinless, boneless cut in pieces (3-4 cm)300 g
-
ground black pepper1 pinch
-
1 tsp salt, plus 1 tsp dried mixed herbsvegetable salt homemade2 tsp
-
water500 g
Dill Yoghurt Sauce
-
fresh dill leaves only10 - 15 sprigs
-
garlic clove1
-
plain yoghurt300 g
-
mayonnaise50 g
-
salt2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
4 g
Kalorie
140 kJ /
34 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40 min
Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
1 godz.
Italian Rice Cake - Torta di riso
8 godz. 30 min
Salmon Tartare
25 min
Grain Bread with Cashew Butter
55 min
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Rolled Salmon Pancakes
45 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55 min
Pizza Capricciosa
1 godz. 35 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Pogača (bread)
3 godz.