Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 slices
Składniki
-
orange thin peelings of skin and juice1
-
water400 g
-
pumpkin flesh diced (approx. 2 cm)300 g
-
salted butter soft, plus extra for greasing100 g
-
golden caster sugar120 g
-
desiccated coconut100 g
-
large eggs3
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
self-raising flour100 g
-
baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
3.3 g
Kalorie
905 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot Cake Cookies
35min
Spelt Cake with Orange, Chocolate and Walnuts
1h 20min
Carrot and Apple Cake
1h 30min
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4h 20min
Rhubarb Pancake Pieces
50min
Apple Crumble Cake
1h 10min
Kale Biscotti
1h
Chocolate Beetroot Cake
2h 20min
Steamed Pumpkin Puddings
1h 15min
Chocolate Beetroot Muffins
30min
Persian Carrot and Coconut Cake
2h 20min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min