Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 slices
Składniki
-
orange thin peelings of skin and juice1
-
water400 g
-
pumpkin flesh diced (approx. 2 cm)300 g
-
salted butter soft, plus extra for greasing100 g
-
golden caster sugar120 g
-
desiccated coconut100 g
-
large eggs3
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
self-raising flour100 g
-
baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
3.3 g
Kalorie
905 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette and Carrot Loaf
45 Min
Intense Chocolate Muffins (No Added Sugar)
45 Min
Chocolate Orange Biscuits (No Added Sugar)
35 Min
Almond Honey Semolina Cake
1 Std.
Buckwheat Porridge
25 Min
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4 Std. 20 Min
Pear and Walnut Cake
1 Std. 35 Min
Carrot Cake Cookies
35 Min
Everything Cookies
50 Min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 Std.
Strawberry, Banana and Chia Seed Breakfast Loaf
1 Std. 35 Min
Chocolate Beetroot Cake
2 Std. 20 Min